Guangzhou MonaLisa Bath Ware Co., Ltd. este afiliată companiei Guangzhou MonaLisa Holding Group Co., Ltd. Din 1995, ne-am angajat în proiectarea, dezvoltarea și producerea piscinei interminabile, cadă spa în aer liber, căzi de baie, camere de aburi, camere de duș si camera de sauna. În prezent, avem o bază de producție de 50.000 de metri pătrați și un grup de personal profesionist cu experiență. Cu un management riguros, echipamente avansate și produse și servicii de înaltă calitate, am creat celebrul brand "MonaLisa". Avem mărci înregistrate în peste 70 de țări. Produsele noastre proiectate independent sunt exportate în peste 110 țări și regiuni precum America de Nord, Europa, Australia, Orientul Mijlociu și Asia de Sud-Est. În același timp, urmărim continuu și produse mai confortabile, mai moderne și de înaltă tehnologie și continuăm să ne extindem domeniul de activitate, cu o calitate mai bună a produsului, un design de aspect mai avansat și servicii mai bune pentru a consolida conducerea mărcii noastre.

shower room


Certificare și onoare

Baia MonaLisa a trecut ISO9001, ISO14000 și IS018000 certificarea internațională a sistemului de calitate standard și a trecut certificarea electrică CQC din China, certificarea de siguranță a ETL a SUA, certificarea electrică CE de siguranță europeană, certificarea REACH, certificarea de mediu ROHS, certificarea Australia SAA, Coreea de Sud Brazilia Standardele CB etc. Am participat la formularea unui număr de standarde naționale, standarde industriale, standarde de grup și am obținut peste 200 de brevete. De asemenea, am câștigat titlurile de „Întreprindere națională de înaltă tehnologie”, „Marcă renumită la export din Guangdong” și „Produs de marcă faimoasă din Guangdong”

endless pool with hot tub cost


Istoricul dezvoltării

Pe 3 iunie, compania a fost înființată oficial în South China Decoration City, Nan'an Road, Guangzhou.

În 1999, seria de articole sanitare Monalisa a fost lansată și marca înregistrată MonaLisa.

În 2000, Monalisa a deschis o fabrică în districtul Baiyun, Guangzhou.

În 2001, Monalisa a cumpărat 15.000 de metri pătrați de teren în Huadu și a început construcția.

În 2002, fabrica s-a mutat oficial în districtul Huadu, Guangzhou.

În 2004, s-a născut primul SPA al MonaLisa și a achiziționat 50 de acri de teren, cu un număr total de 50.000 de metri pătrați, Monalisa s-a transformat în mari întreprinderi sanitare de baie de la întreprinderi sanitare de baie medie.

În 2006, Monalisa a plecat pentru prima dată în străinătate pentru a participa la o expoziție în Italia, care a început drumul brandului internațional Monalisa.

În 2008, compania a exportat 100 de seturi de bazine de înot M-3323, ceea ce a stabilit cel mai înalt record pentru industria spa națională de piscine.

În 2012 a câștigat „Produsul mărcii renumite din Guangdong” și „Brandul faimos Guangzhou”.

În 2015, a fost pus în funcțiune primul robot din industria internă.

În 2018, începe construcția Școlii elementare Mona Lisa Hope din județul Yuanyang, provincia Yunnan.

În 2019, cel mai avansat atelier SPA din lume a început să se construiască.

swimming in an endless pool


Asigurarea calității

1. Avantaje tehnice: Avem peste 40 de forme pentru cadă și mai mult de 10 matrițe pentru piscină, care au capacități de dezvoltare superioare și pot satisface diferitele nevoi ale clienților. Suntem prima companie dintre omologii autohtoni care a introdus roboți pentru găurirea, tăierea, poziționarea și lustruirea matriței, pentru a asigura eficiența producției și produse rafinate.

2. Foaie acrilică: Majoritatea produselor noastre sunt confecționate din materiale organice acrilice, ecologice și inodore, ușor de prelucrat și format și există mai mult de 10 culori pentru care clienții pot alege. Efectuăm teste stricte pe foi acrilice din Statele Unite, inclusiv testarea rezistenței acestora la substanțele chimice zilnice (pentru a ne asigura că acestea nu sunt corodate de substanțele chimice zilnice), stabilitatea termică (proprietăți stabile în diferite medii ale temperaturii apei) și rezistența la căldură, culoare. rapiditate (culoarea poate fi menținută o lungă perioadă de timp), aspect (asigurați culoarea și aspectul uniform, nu există defecte, bavuri; suprafața de tăiere nu este lăsată să se delamineze), abaterea de grosime tinde către 0, avantajele și contra de absorbție a apei și, în final, asigurați-vă că produsul este excelent stabil.

3. Pompe și sisteme de apă importante: Pompele speciale pentru piscină SPA pe care le folosim au fost optimizate pentru structura pompei și au proceduri stricte de inspecție a calității pentru a se asigura că produsele funcționează mai bine în medii cu umiditate ridicată și temperatură. În același timp, folosim sistemul BALBOA din SUA și sistemul canadian GECKO, cu o durată de viață lungă și performanțe mai stabile, și au puncte de service post-vânzare în majoritatea țărilor din lume.

4. Asamblare: Atunci când lipim deschiderea, folosim lipici importat, care are un efect impermeabil mai bun și previne scurgerile de apă. Fusta cu fusta poate izola eficient, iar materialul de izolare din mai multe straturi aduce consumatorilor o experiență de baie termostatică detaliată și intimă. În timpul celui de-al doilea test impermeabil, vom umple cada cu apă și o vom rula. După timpul specificat, vom verifica dacă există scurgeri. Apoi vom transforma mașina 360 pentru a scurge apa, apoi ștergeți manual umiditatea reziduală, iar în cele din urmă presăria automată finalizează lucrarea de ambalare.

shower room2


Misiunea culturală

Mona Lisa, creatorii și comunicatorii confortului, au creat o nouă cultură orientală a modei de obiecte de baie în Est. Și compania a respectat întotdeauna cultura corporativă de „a trata oamenii cu sinceritate, diaconul de încredere, sincer să facă afaceri, a fi o persoană constantă” pentru a spori competitivitatea de bază a întreprinderii, pentru a „aduce plăcere spa-ului de agrement în lume” ca misiune, angajată să „construiască primul brand SPA din China”.

Endless-Swimming-Pool