Pentru un efect calmant de saună, amestecați proporțiile adecvate de aer cald și rece din saună.

- Aug 20, 2019-

Sauna prea vant

Pentru un efect calmant de saună, amestecați proporțiile corespunzătoare de aer cald și rece în saună. O altă cauză a vântului este de a primi aerul din jurul încălzitorului și de a-l transfera în capătul îndepărtat al camerei. Centrul de intrare și ieșire a aerului este plasat în centrul camerei.

Intrarea de aer a saunei trebuie instalată direct pe peretele de sub încălzitor electric. Când operațiunea este forțată să se răstoarne, intrarea de aer trebuie plasată deasupra încălzitorului electric peste 60cm sau deasupra tavanului încălzitorului electric. După aceste vânturi, aerul rece mai puternic intră în camera saunei și se amestecă cu aerul fierbinte mai ușor al încălzitorului electric, astfel încât băiatul să poată respira mult aer ciudat. Avocați dimensiunea admisiei de aer este de 5-10cm, iar orificiul de evacuare trebuie așezat în centrul poziției diagonale pe fața intrării de aer.

Avocați să configurați portul de evacuare sub platforma instalată în saună, ca să nu mai vorbim chiar dacă nu schimbați ieșirea de aer. Portul de evacuare este plasat în jurul podelei, sau conducta de evacuare din partea de jos este extinsă din subteran până la tavanul saunei sau la aerisirea de sub ușă. În acest mediu, jgheabul trebuie să atingă cel puțin 5 cm, ca să nu mai vorbim de camera de spălare trebuie respinsă pentru a forța vântul. Mărimea portului de evacuare trebuie să fie de două ori mai mare decât cea a intrării de aer.

Sauna este realizată din pin alb care este tratat la temperatură ridicată și este izolat cu bumbac izolant. Poate fi selectat în detaliu în conformitate cu specificațiile produsului. Sala de saună poate fi de asemenea folosită în funcție de dimensiunea numărului de persoane implicate, în funcție de dimensiunea managementului multi-standard, există multe specificații.

Sauna este împărțită în aburire uscată și abur umed. Folosește în principal aburul pentru a intra în contact cu pielea, extinde porii, expulzează toxinele și secrețiile de pori, favorizând astfel circulația sângelui și metabolismul, atingând scopul fitnessului și frumuseții și este un fel de „mișcare pasivă”.

„Sauna” este finlandeză. Sensul inițial este „cabină fără fereastră”. Un astfel de nume poate fi legat de originea saunei. Cabina originală, nu numai că nu avea geamuri, nici măcar un coș de fum, iar fumul fumea neagră casa. Prin urmare, sauna la acea vreme a fost numită „saună cu fum”. Ulterior, unii oameni inovatori au instalat coșuri de fum, iar sauna are un aspect nou. Cu toate acestea, unele locuri din Finlanda încă păstrează „sauna cu fum”, dar se bucură de ea o dată, dar este nevoie de mulți bani și este nevoie de mult timp, deoarece „sauna cu fum” va dura șapte-opt ore pentru a realiza efect real.

De fapt, sauna anterioară nu era complet un loc pentru scăldat, încălzire și recreere. De asemenea, a avut și alte funcții importante, cum ar fi uscarea lenjeriei în saună, slănină, grătar și pregătirea malțului de bere. Sauna a fost chiar locul în care femeile finlandeze au născut, pentru că oamenii credeau că este cel mai igienic și curat și credeau că aburul poate atenua durerea nașterii.