Cunoștințe de cumpărare de saună

- Aug 21, 2019-

Cunoștințe de cumpărare a saunei

În primul rând, uită-te la dimensiune

Există două tipuri de saune pe piață, unul care poate fi mutat liber în orice locație (cum ar fi o saună cu infraroșu îndepărtat) și unul care poate fi instalat fix. Dacă alegeți o saună care necesită o instalație fixă, trebuie să luați în considerare dimensiunea și înălțimea propriei băi. Dacă zona de baie este mică, cel mai bine este să cumpărați o saună unică. Cea mai mică saună care poate fi cumpărată de pe piață are acum nevoie de doar 4-5 metri pătrați de baie. Instalarea unei saune pentru două persoane necesită o baie de aproximativ 10 metri pătrați. Înălțimea camerei nu poate fi mai mică de 20 de metri pătrați. Dacă achiziționați o saună cu infraroșu îndepărtat, nu trebuie să faceți aceste considerente, deoarece nu necesită o instalare fixă complicată, se poate deplasa liber și poate fi amplasată în camera de zi, dormitor, baie etc. Este foarte convenabil oriunde.

În al doilea rând, uitați-vă la material

Există multe farfurii care pot fi folosite în saună. În general, materialele de cedru și cedru roșu sunt mai bune, dar prețul corespunzător este mai scump. Atunci când achiziționați materiale, este necesar să vedeți dacă lemnul nu este ușor deformat, durabil și anticoroziv și să selectați un material specific în funcție de propriile condiții economice.

În al treilea rând, uitați-vă la tensiune și putere

Datorită diferenței dintre mărci și modele, curentul și puterea camerei de saună sunt de asemenea diferite. În general, puterea camerei de saună obișnuite de pe piață este mai mare de 4.500 de wați, iar puterea camerei de saună cu infraroșu este de aproximativ 2.000 de wați. Tensiunea camerei saunei este în mare parte de 220V. Dacă aveți nevoie de o saună cu o tensiune de 380V, trebuie să modificați contorul acasă, astfel încât consumatorii ar trebui să cumpere în funcție de situația lor reală.