Sala Saună este, de asemenea, numită Cameră cu aburi. Este originar din Finlanda.

- Aug 18, 2019-

Sala de saună este numită și camera de aburi. Este originar din Finlanda. Include camere cu aburi uscate și camere cu aburi. Însă oamenii spun de obicei că sala de saună este o baie cu aburi uscate, iar camera de aburi este o cameră cu aburi. Sauna tradițională folosește piatră minerală arsă pentru a stropi apa pentru a genera aburi, în timp ce modernul folosește ioni departe infraroșu și negativ pentru a obține efectul de saună. Sauna are multe funcții, cum ar fi pierderea în greutate, detoxifierea și stagnarea fengului, care sunt populare în rândul consumatorilor.

Sauna de acasă include o baie de aburi uscată și o baie de aburi, dar oamenii spun de obicei că sauna este în general o baie de aburi uscată, iar camera de aburi este o baie de aburi.

Aburire uscată:

Este utilizarea echipamentelor electrice de încălzire (placă de încălzire cu cristal de carbon, încălzitor ceramic etc.) pentru a încălzi direct energia electrică pentru a elibera căldura pentru a face ca temperatura din sauna să crească, iar oamenii transpiră. Temperatura aburului uscat este mai mare decât cea a aburului umed, iar cea mai ridicată temperatură poate ajunge la aproximativ 100 ° C. Aburirea uscată nu este potrivită pentru pacienții cu reumatism, deoarece nu conține apă. În același timp, nu există miros de aburi. Va fi mai confortabil la abur și nasul nu va fi plictisitor. Cu toate acestea, pielea va fi mai uscată după abur, deci beți multă apă înainte de aburul uscat și în timpul aburului uscat.

Aburire umedă:

Cazanul cu abur este folosit pentru fierberea apei pentru a genera abur, care este apoi evacuat printr-o conductă, iar aburul generat are umiditate suficientă. În general, temperatura este controlată la aproximativ 50 ° C. Doamnele aleg adesea să aburească, deoarece după aburire, pielea va fi mai roz și mai apoasă decât înainte, dar vor exista disconfort și alte disconfort la respirație. Aburirea umedă provoacă, de asemenea, corpul să perspire, de aceea este necesar să adăugați mai multă apă înainte de aburire și aburire.