Care este înălțimea instalării băii de primăvară caldă? La ce ar trebui să fiu atent la instalarea băii de primăvară fierbinte?

- Aug 23, 2019-

Care este înălțimea instalației de baie cu izvor cald? La ce ar trebui să fiu atent la instalarea băii cu izvor cald?

Băile moderne de casă sunt din ce în ce mai inseparabile de instalarea căldelor termale cu izvor cald, dar multe persoane nu au cunoștințe despre instalarea căldărilor cu izvor cald. Astăzi, Xiaobian vă va oferi înălțimea de instalare a cadă cu apă fierbinte și precauțiile de instalare. Introduceți-l, haideți să-l învățăm împreună.

Care este înălțimea de instalare a băii cu izvor cald?

Când vine vorba de înălțimea instalației de baie cu izvor fierbinte, există multe tipuri de căzi fierbinți cu izvor cald, iar înălțimea de instalare a fiecărei tuburi cu izvor cald este diferită, după cum urmează:

1. cadă fierbinte cu izvor cald

Lățimea acestei căldări termale cu izvor este în principiu de 0,7 metri, 0,75 metri, 0,8 metri, 0,85 metri; 0,9 metri a fost rar și este folosit în căldările cu izvor cald, cu o înălțime de până la 0,8 metri.

2. Baie de izvor fierbinte din lemn oval

Majoritatea băilor ovale de primăvară caldă au aproximativ aceeași dimensiune ca pătratele. Există doar o baie de primăvară cu o lungime mai mică de 1 metru. Înălțimea este relativ mare. Lemnul este cel principal, iar numele este schimbat. Se numește cadă. Cele mai multe dintre aceste căzi cu izvor cald pot fi împărțite în: 950 * 600 * 800, 1250 * 650 * 740, 1250 * 650 * 630, 1100 * 600 * 780, 860 * 580 * 820, 1200 * 600 * 680.

3, în formă de inimă cadă caldă cu izvor cald

Cadă fierbinte cu izvor cald va avea o suprafață mare, dar unele colțuri pot fi utilizate pe deplin. Pune acolo căldura fierbinte cu izvor fierbinte, pentru că forma este drăguță și fetei îi place. Baia de izvor fierbinte în formă de inimă este în general o formă obișnuită de 1 m 5 pe ambele părți și este, de asemenea, diferită pe ambele părți.

4, cadă rotundă cu izvor cald

Acest tip de baie cu izvor cald este în general mare, deci consumul de apă și spațiul pardoselilor va fi mare. Înălțimea este, de asemenea, de aproximativ 0,8 metri.