Ce fel de saune există?

- Aug 19, 2019-

Ce fel de saune există?

Camera de saună este într-o formă închisă, iar camera importată de saună este realizată din pin alb tratat la temperatură înaltă, care este izolată cu bumbac despărțitor. Pinul alb are o textură dreaptă, este lemnos și uscat usor, dar la un preț mai mare. Saunele domestice sunt, în general, obținute din brad. Textura bradului este dreaptă, dură și durabilă, ușor de prelucrat și cu prețuri moderate. Sauna poate fi proiectată pentru a fi neregulată ca mărime și dimensiune. Sauna de acasă poate găzdui două sau trei persoane, iar camera este acoperită cu un pat de lemn cu o piesă de design. Accesoriile principale ale saunei sunt sobe de saună, lumini de saună, pietre vulcanice, linguri de butoi din lemn, termometre, cronometre și multe altele. Întrucât sauna este o structură modulară, nu este nevoie de cerințe prealabile pentru lucrări civile, putând fi îndepărtată și transportată în mod convenabil într-un alt loc.

La ce ar trebui să fiu atent atunci când cumpăr o saună?

1. Calitatea bradului chinezesc este mai importantă. Bradul chinezesc este ușor de deformat. Atenție la materialele care au fost tratate prin tratament la temperatură ridicată și uscare în infraroșu, iar după tratamentul cu vopsea pe șase fețe, etanșeitatea saunei poate fi garantată.

2. Mărimea cuptorului de saună este legată de apariția aburului. Este mai potrivit să alegeți un cuptor de uz casnic cu putere și spațiu.

3. Lumina saunei trebuie să fie impermeabilă și rezistentă la explozie pentru a proteja baiatul de vătămări.

4. Termometrele și cronometrele nu pot fi ignorate, iar calitatea trebuie garantată.

5. Trebuie să existe mânere pe ambele părți ale ușii saunei pentru a facilita accesul oamenilor.

Metoda de instalare a sauna si precautii

Instalarea camerei de saună trebuie să acorde atenție la două aspecte, unul este izolarea camerei de saună, pe de altă parte, camera de saună este prea vântoasă.

Izolație de saună

Piscine dezinfectante Pereții, tavanele și ușile camerei de saună trebuie să fie adecvate pentru tratarea izolației. La măsurarea solicitării puterii de încălzire, se va adăuga un volum de aproximativ 1,2 metri cubi pe metru pătrat de detalii neizolate.

Este necesar să se efectueze un tratament corespunzător rezistent la umiditate. Ghidul este de a intra în cealaltă cameră în funcție de gazul umed. Instalația rezistentă la umiditate trebuie instalată între stratul de izolație de încălzire și placă.

Instalarea izolatoare și rezistentă la umiditate a saunei de curățare a piscinei trebuie să fie întoarsă din exterior în interior, conform specificațiilor următoare.

1. Grosimea stratului de izolare a pereților nu trebuie să fie mai mică de 50mm, iar grosimea tavanului nu trebuie să fie mai mică de 100mm.

2. Cel mai bun material utilizat este un carton sau folie de aluminiu ca strat de distanță de barieră împotriva vaporilor, care este plasat deasupra foliei de aluminiu izolante.

3. Lăsați cel puțin 20 mm de fante de aer între stratul distanței barierei de vapori și plăcile exterioare.

4. Pentru a face gazul umed pe partea din spate a lamelei, trebuie să fie rezervată o canelură între fâșia panoului de perete și tavan.