1. Avantaje tehnice: Avem peste 40 de forme pentru cadă și mai mult de 10 matrițe pentru piscină, care au capacități de dezvoltare superioare și pot satisface nevoile clienților. Suntem prima companie dintre omologii autohtoni care a introdus roboți pentru găurirea, tăierea, poziționarea și lustruirea matrițelor cu exactitate pentru a asigura eficiența producției și produse rafinate.

2. Foaie acrilică: Majoritatea produselor noastre sunt confecționate din materiale organice acrilice, ecologice și inodore, ușor de prelucrat și format și există mai mult de 10 culori pentru care clienții pot alege. Efectuăm teste stricte pe foi acrilice din Statele Unite, inclusiv testarea rezistenței lor la substanțele chimice zilnice (pentru a ne asigura că nu sunt corodate de substanțele chimice zilnice), stabilitatea termică (proprietăți stabile în diferite medii ale temperaturii apei) și rezistența la căldură, culoare. rapiditate (culoarea poate fi menținută o lungă perioadă de timp), aspect (asigurați culoarea și aspectul uniform, nu există defecte, bavuri; suprafața de tăiere nu este lăsată să se delamineze), abaterea de grosime tinde spre 0, avantajele și contra de absorbție a apei și, în final, asigurați-vă că produsul este excelent stabil.

3. Pompe și sisteme de apă importante: Pompele speciale pentru piscină SPA pe care le folosim au fost optimizate pentru structura pompei și au proceduri stricte de inspecție a calității pentru a se asigura că produsele funcționează mai bine în medii cu umiditate ridicată și temperatură. În același timp, folosim sistemul BALBOA din SUA și sistemul canadian GECKO, cu o durată de viață lungă și performanțe mai stabile, și au puncte de service post-vânzare în majoritatea țărilor din lume.

4. Asamblare: Când lipim deschiderea, folosim adeziv importat, care are un efect impermeabil mai bun și previne scurgerile de apă. Fusta cu fusta poate izola eficient, iar materialul de izolare din mai multe straturi aduce consumatorilor o experiență de baie termostatică detaliată și intimă. În timpul celui de-al doilea test impermeabil, vom umple cada cu apă și o vom rula. După timpul specificat, vom verifica dacă există scurgeri. Apoi vom transforma mașina 360 pentru a scurge apa, apoi ștergeți manual umiditatea reziduală, iar în cele din urmă presăria automată finalizează lucrările de ambalare.

budget friendly hot tubs