Cameră de saună portabilă pentru 2 persoane

Cameră de saună portabilă pentru 2 persoane

Această cameră de saună portabilă pentru 2 persoane are dimensiuni reduse, iar instalarea sa este simplă. Are o gamă largă de aplicații, cum ar fi familii comune, hoteluri, cluburi de agrement și centre de fitness.
Vorbeste acum

Detalii produs

Introducere:

Această cameră de saună portabilă pentru 2 persoane are dimensiuni reduse, iar instalarea sa este simplă. Funcționarea simultană a patru plăci de încălzire oferă utilizatorului cea mai bună calitate și cantitate maximă de raze infraroșii îndepărtate. Sistemul de încălzire cu infraroșu de înaltă calitate furnizează energie lumină infraroșie de departe, la fel ca energia eliberată de soare, ceea ce face corpul nostru plin de energie. De asemenea, folosim tehnologie avansată pentru a minimiza generarea de unde electromagnetice. Deținând performanțele sale deosebite, această sală are o gamă variată de aplicații, cum ar fi familii comune, hoteluri, cluburi de agrement și centre de fitness.

2 person portable sauna room price


Specificații:

Model

I-009

mărimea

1100 * 1300 * 2000 MM

Putere

1200W

Cedar Wood + Foaie ecologică

1 set

Geam securizat

8 MM

Mâner din oțel inoxidabil (exterior) + Mâner din lemn (interior)

1 set

Sistem de control computerizat

1 set

Sistem FM, USB și Bluetooth

1 set

Lumină plină de culoare

1 set

Panou încălzitor infraroșu îndepărtat

4 buc


Dispune de& avantaje:

* Pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență, o cameră de saună portabilă pentru 2 persoane este construită cu lemn de cedru sănătos. După selectarea și uscarea manuală, lemnul este tratat cu tehnici speciale pentru a asigura o utilizare stabilă în viitor. Potrivim pădurea pe baza texturii și a culorii lor pentru a ne asigura de armonia generală a camerei de saună.

* Sistemul FM, USB și Bluetooth sunt disponibile în această saună cu infraroșu. Puteți conecta dispozitivele la acesta, astfel încât să vă puteți bucura de muzica care vă place și sauna. În acest fel, se realizează relaxarea fizică și psihică. În plus, puteți alege, de asemenea, să instalați o lumină de lectură în funcție de nevoia dvs.


Hot Tags: Sală portabilă pentru 2 persoane, China, producători, furnizori, fabrică, personalizate, preț, cel mai bun, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like