Cameră saună cu infraroșu dinamică pentru 2 persoane

Cameră saună cu infraroșu dinamică pentru 2 persoane

Camera de saună cu infraroșu dinamică de 2 persoane este un aparat sănătos casnic. Funcția sa este foarte potrivită pentru lucrătorii de birou care nu au exerciții fizice.
Vorbeste acum

Detalii produs

Introducere:

Camera de saună cu infraroșu dinamică de 2 persoane este un aparat sănătos casnic. Încălzitoarele cu infraroșu cu fibre de carbon eliberează raze infraroșii îndepărtate, pentru a atinge rolul de îngrijire a sănătății. Între timp, sauna cu infraroșu îndelungat poate crește conținutul de oxigen din sânge, poate îmbunătăți microcircularea corpului uman și funcția generală a corpului. Această funcție este foarte potrivită pentru lucrătorii de birou care nu au exerciții fizice. Deoarece puterea camerei de saună este de doar 600 w, nu trebuie să vă faceți griji pentru facturile scumpe de energie electrică pentru utilizarea pe termen lung.

dynamic 2 person infrared sauna room price


Specificații:

Model

I-008

mărimea

1100 * 1100 * 2000 MM

Putere

600W

Cedar Wood + Foaie ecologică

1 set

Geam securizat

8 MM

Mâner din oțel inoxidabil (exterior) + Mâner din lemn (interior)

1 set

Sistem de control computerizat

1 set

Sistem FM, USB și Bluetooth

1 set

Lumină plină de culoare

1 set

Panou încălzitor infraroșu îndepărtat

2 buc


Caracteristici amplificator GG; avantaje:

1. Design sigur și umanizat - Pentru a asigura siguranța procesului de utilizare, ușa din sticlă a unei săune cu infraroșu dinamică de 2 persoane folosește sticlă temperată cu grosimea de 8mm. Sticla temperată prezintă proprietăți excelente de rezistență la impact și temperatură ridicată. Mai mult, deoarece oțelul are conductivitate la căldură, mânerul interior este din lemn care poate preveni arderea.

2. Sistem de control al computerului - Cu un sistem inteligent de control, temperatura poate fi menținută automat la un anumit nivel. Când petreci prea mult timp într-o saună, sistemul te avertizează, de asemenea, pentru a evita disconfortul.

3. Lumină Led colorată - Lumina LED color este aplicată camerei de saună cu infraroșu dinamică de 2 persoane pentru a efectua terapia prin culori. De exemplu, culoarea roșie poate accelera tensiunea arterială și respirația, iar albastrul ameliorează sistemul nervos.


· Funcțiile camerei de saună cu infraroșu dinamic 2 persoane:

1. Utilizarea corectă a camerei de saună poate îmbunătăți sănătatea și preveni îmbătrânirea prematură, ceea ce este foarte potrivit pentru persoanele sub-sănătate.

2. Reabilitarea post-boală și postpartum, lucrătorii creierului și lucrătorii cu solicitări fizice sunt potriviți pentru utilizarea camerei de saună.

3. Utilizarea corectă a saunei cu infraroșu îndelungat ar putea îmbunătăți microcirculația facială și obține un efect de frumusețe anti-bacterian.

4. Folosind saună cu infraroșu îndelungat, oamenii sănătoși pot îmbunătăți circulația interioară, pot stimula metabolismul și rămân tineri.


Hot Tags: Dinamica camera de sauna cu infrarosu de 2 persoane, China, producatori, furnizori, fabrica, personalizate, pret, cel mai bun, de vanzare

Anchetă

You Might Also Like