Saună infraroșie dinamică

Saună infraroșie dinamică

Această saună dinamică cu infraroșu este un produs care vă poate oferi o relaxare completă!
Vorbeste acum

Detalii produs

Introducere:

Vrei să ai o relaxare completă după terminarea întregii zile de lucru? Această saună dinamică cu infraroșu este un produs care vă poate realiza dorința! Instalând o cameră de saună mică în casa ta, te poți întinde în acest spațiu mic în timpul liber. Cu patru bucăți de încălzitoare cu infraroșu îndepărtat, emite căldură stabil și uniform, asigurându-vă că fiecare parte a corpului dvs. poate respira prin transpirație. Datorită performanțelor ridicate de securitate, această saună dinamică cu infraroșu îndepărtat vă poate ajuta să găsiți căldură și sănătate într-un mod cât mai simplu.

dynamic far infrared sauna suppliers


Specificații:

Model

I-012

mărimea

1200 * 1000 * 2000 MM

Putere

1200W

Cedar Wood + Foaie ecologică

1 set

Geam securizat

8 MM

Mâner din oțel inoxidabil (exterior) + Mâner din lemn (interior)

1 set

Sistem de control computerizat

1 set

Sistem FM, USB și Bluetooth

1 set

Lumină plină de culoare

1 set

Panou încălzitor infraroșu îndepărtat

4 buc


Dispune de& avantaje:

1. Panou eficient cu încălzitor cu infraroșu îndepărtat - Cea mai importantă parte a saunei cu infraroșu dinamic de departe este emisivitatea încălzitorului, care determină eficiența emisiilor de căldură cu infraroșu. Adoptăm un proces unic pentru îmbunătățirea eficienței de emisie a panourilor de încălzire din fibre de carbon, asigurând în același timp siguranța utilizatorilor. Panourile de încălzire din fibre de carbon au fost amplasate într-o poziție excelentă a camerei de saună pentru a emite infraroșii de cea mai bună calitate.

2. Considerați designul - Mânerele din interior și exterior sunt realizate din materiale diferite. Pentru a vă îngriji mâinile, mânerul interior este din lemn care nu va fi încălzit. Mânerul exterior este confecționat din metal pentru a menține un aspect delicat.


Hot Tags: saună cu infraroșu dinamic, China, producători, furnizori, fabrică, personalizate, preț, cel mai bun, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like