Cameră cu saună cu infraroșu îndepărtat

Monalisa I-007, 1200W real de înaltă calitate, preț scăzut, nu numai că vă aduce sănătate, dar vă oferă și sărbători vizuale.
Vorbeste acum

Detalii produs

Cameră cu saună cu infraroșu îndepărtat


Detalii produs

Numele produsului

Cameră cu saună cu infraroșu îndepărtat

Model

I-007

mărimea

1200x1200x2000mm

Putere

1200W

Cedru


Sticla temperată: 8mm

1 set

Oțel inoxidabil (exterior)

1 buc

Mâner din lemn (interior)

1 buc

Sistem de control computerizat

1 set

Bluetooth FM, conexiune USB

1 set

Lumină LED coloristă

1 set

Panou încălzitor cu infraroșu îndepărtat

4buc

Caracteristici:

I-007 se potrivește oricărui peisaj care folosește un spațiu mic în casa ta, apartament, hoteluri, iaht, etc. Este originar din panouri din lemn masiv vertical, elaborăm un stil de saună simplu cu creație îndrăzneață, sauna Monalisa reprezintă un nou stil de viață, mult mai mult decât spa de saună. Nu este surprinzător, cu un design frumos al fațadei de sticlă, I-007 conduce o nouă inovație în seria de saună. Ușa din sticlă temperată de 8 mm are stabilitate și fiabilitate excelente, introducând un mediu de saună confortabil și sigur.

Hyundai-New-Trend-Miracle-Heat-Luxurious-Infrared654

La ce aveți nevoie să acordați atenție atunci când achiziționați o cameră de saună cu infraroșu

Pentru acei clienți care trebuie să cumpere o saună cu infraroșu îndepărtat, cum să aleagă o saună cu infraroșu îndepărtat are nevoie și de anumite abilități. Iată câteva sfaturi pentru a cumpăra o saună cu infraroșu îndepărtat. Siguranță - Când cel mai important lucru este că întregul corp este umed, rezistența este foarte scăzută și un pic de curent de scurgere poate provoca șoc electric. Prin urmare, performanța de siguranță a saunei cu infraroșu îndepărtat este direct legată de viața și siguranța umană. Așa că, mai întâi, vedeți dacă există un dispozitiv de protecție anti-scurgeri (protector de scurgere - aceasta este configurația de bază). În cazul în care o eroare provoacă o scurgere, protecția anti-scurgere poate opri puterea în 0,1 secunde pentru a asigura siguranța. —— Tub avansat cu dezvoltarea camerei cu valuri de lumină, a camerei de transpirație și a casei cu energie pentru spectru, materialul de încălzire nu este doar un singur tub de încălzire cu infraroșu, ci și o placă de încălzire din material din fibră de carbon, o placă cu spectru, o peliculă de încălzire. , si asa mai departe. Tubul de încălzire este o componentă cheie profesională. Dacă este ars, este dificil de ales și de potrivit, ceea ce duce la întreruperea întregii camere de saună cu infraroșu. Un fir subțire de încălzire înfășurat în jurul tubului de încălzire tradițional este ușor de ars. Tubul avansat nu se arde ușor.

 

cerere

Monalisa I-007 poate fi aplicată acasă, hoteluri, sală de gimnastică, magazin de înfrumusețare etc.


Hot Tags: cameră de saună cu infraroșu departe, China, producători, furnizori, fabrică, personalizate, preț, cel mai bun, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like