Saună cu infraroșu îndepărtat

Saună cu infraroșu îndepărtat

Cu performanțe deosebite, sauna cu infraroșu extrem de nord este un echipament de saună foarte popular. Sala noastră de saună este cea mai sigură metodă de a vă aduce beneficiile sănătoase.
Vorbeste acum

Detalii produs

Introducere:

Cu performanțe deosebite, sauna cu infraroșu extrem de nord este un echipament de saună foarte popular. Prin cercetare și perfecționare continuă, am configurat plăcile de încălzire cu infraroșu îndepărtate în camera de saună, sporind eficiența și funcționarea acesteia. Saunele cu infraroșu îndepărtat încălzesc corpul direct în locul aerului din jur. Majoritatea toxinelor din organism sunt depozitate în celule. Prin îmbunătățirea temperaturii de bază a corpului, sauna cu infraroșu îndepărtează generează transpirație profundă, bazată pe detoxifiere pe bază de celule, curățând toxinele corpului' refacerea vitalității pielii. Sala noastră de saună este cea mai sigură metodă de a vă aduce beneficiile sănătoase.

china far north infrared sauna


Specificații:

Model

I-011

mărimea

1100 * 1100 * 2000 MM

Putere

600W

Cedar Wood + Foaie ecologică

1 set

Geam securizat

8 MM

Mâner din oțel inoxidabil (exterior) + Mâner din lemn (interior)

1 set

Sistem de control computerizat

1 set

Sistem FM, USB și Bluetooth

1 set

Lumină plină de culoare

1 set

Panou încălzitor infraroșu îndepărtat

2 buc


Dispune de& avantaje:

1. Sauna cu infraroșu din nordul nordului este special concepută pentru a ocupa mai puțin spațiu. Cedar Wood nu produce nici un miros, așa că este perfect sigur pentru persoanele sensibile. Fiind unul dintre cele mai durabile lemn, lemnul de cedru poate tolera schimbările dramatice de temperatură fără a se deforma. Înălțimea rezonabilă a scaunului vă permite să vă relaxați în cea mai ușoară poziție.

2. Lumina moale din interiorul saunei infraroșii din nordul extrem poate crea o atmosferă confortabilă, precum și multă lumină pentru citit. Pentru a promova sănătatea, iluminarea normală a fost modernizată la iluminarea pentru terapia cu lumină color. Cromoterapia folosește șapte tipuri diferite de lumină vizibilă pentru a ajuta utilizatorii să atingă echilibrul.


Hot Tags: saună cu infraroșu în nord, China, producători, furnizori, fabrică, personalizate, preț, cel mai bun, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like