Cameră cu saună cu infraroșu completă cu spectru

Cameră cu saună cu infraroșu completă cu spectru

Sala de saune cu infraroșu cu spectru complet este o saună luxoasă și elegantă. Are un design cu două fețe de ușă din sticlă care extinde câmpul vizual și reflectă un sentiment al artei vizuale. Accesoriile camerei de saună cu infraroșu cu spectru complet sunt importate în faimosul brand finlandez antic HARVIA, garantând funcția și calitatea produselor.
Vorbeste acum

Detalii produs

Descrierea produsului

Sala de saune cu infraroșu cu spectru complet este o saună luxoasă și elegantă. Are un design cu două fețe de ușă din sticlă care extinde câmpul vizual și reflectă un sentiment al artei vizuale. Accesoriile camerei de saună cu infraroșu cu spectru complet sunt importate în faimosul brand finlandez antic HARVIA, garantând funcția și calitatea produselor. În plus, dispunerea sa este simetrică, cu spătaruri confortabile și mese și scaune, oferind un mediu de saună confortabil și complet pentru o sănătate și frumusețe eficientă.

far infrared light sauna room(002)


Specificație

Numele produsului

sală cu infraroșu cu spectru complet

Model

M-6047

mărimea

2000 * 1500 * 2000 MM

Putere

6kW (220V / 380V)

Lemn de cedru

1 set

Geam securizat

10 MM

Mâner din oțel inoxidabil (exterior) + Mâner din lemn (interior)

1 set

Sobă de saună

1 set

Piatra de saună

1 set

Termometru

1 set

Cupă și lingură din lemn

1 set

Ceas de nisip

1 buc

Lumină plină de culoare

1 set


Caracteristicile produsului

1. Sala de saună cu infraroșu cu spectru complet este realizată din lemn de cedru canadian, cu funcție elastică excelentă, funcție de reglare a temperaturii, funcție anticorozivă și funcție de rezistență la umiditate.

2. Panoul de perete este acoperit cu bumbac izolant, iar accesoriile pentru saună sunt complete, oferind un mediu de saună profesional.

3. Aici puteți socializa sau lucra. Prin serviciile profesionale de saună, putem îmbunătăți circulația sângelui, scăderea tensiunii arteriale, tratarea bolilor respiratorii și curățarea pielii, astfel încât să ne putem relaxa și să fim sănătoși.


De ce să ne alegem?

1. Suntem un producător cu echipamente avansate și personal cu experiență, iar marca are avantaje evidente.

2. Avem o varietate de tipuri de jacuzzi, saună, piscină de saună din care să alegeți și să acceptați nevoile personalizate.

3. Avem un serviciu excelent după vânzare pentru a asigura funcția pe termen lung și stabilă.


Efect de saună

Într-un mediu cu saună caldă, corpul nostru eliberează automat endorfinele. Are efectele calmării, ușoare și analgezice, poate minimiza durerile articulare și pot calma senzația de durere musculară, mai ales după exerciții fizice de mare intensitate. Acest lucru produce o curățare profundă care ajută cu adevărat la eliminarea toxinelor de pe piele și la vindecarea vânătăilor și tăieturilor minore. Participă regulat la saună pentru a răsfăța și a înfrumuseța pielea ta minunată pentru un nou aspect.


Hot Tags: sală cu infraroșu cu spectru complet, China, producători, furnizori, fabrică, personalizate, preț, cel mai bun, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like