Sauna de proiectare de aur 2 persoane

Sauna de proiectare de aur 2 persoane

Ca un nou echipament de saună, saună de două proiectări aurii este un fel de cameră de saună care folosește infraroșii departe ca sursă de căldură.
Vorbeste acum

Detalii produs

Introducere:

Ca un nou echipament de saună, saună de două proiectări aurii este un fel de cameră de saună care folosește infraroșii departe ca sursă de căldură. În comparație cu camera de saună tradițională, întreținerea este mai ușoară și durata de funcționare este mai lungă. Oamenii au saună pentru a se relaxa și a scăpa de oboseala fizică. Sauna cu infraroșu îndepărtată are multe avantaje față de o saună tradițională, astfel că este foarte populară în hoteluri, stațiuni, cluburi și alte locuri.

golden designs 2 person sauna for sale


Specificații:

Model

I-010

mărimea

1200 * 900 * 2000 MM

Putere

600W

Cedar Wood + Foaie ecologică

1 set

Geam securizat

8 MM

Mâner din oțel inoxidabil (exterior) + Mâner din lemn (interior)

1 set

Sistem de control computerizat

1 set

Sistem FM, USB și Bluetooth

1 set

Lumină plină de culoare

1 set

Panou încălzitor infraroșu îndepărtat

2 buc


Dispune de& avantaje:

1. Diferență față de sauna cu aburi, această saună de aur proiectează 2 persoane eliberează căldură prin razele infraroșii, ceea ce nu numai că evită un mediu mohorât, dar este și mai benefic pentru om. Infraroșii îndepărtați, cunoscuți și ca lumina vieții, nu au efecte secundare asupra corpului uman. Saună adecvată cu infraroșu poate stimula metabolismul și curăța sângele.

2. Cu sistem de control computer și sistem Bluetooth, această cameră cu saună vă permite să aveți o experiență de relaxare unică. Un sistem inteligent de control menține o temperatură corectă, astfel încât să nu vă simțiți inconfortabil.LCD vă prezintă funcția, timpul și temperatura. Funcția FM vă permite să fiți la curent cu ultimele noutăți în timp ce transpirați.

3. Desene aurii Sauna pentru 2 persoane adoptă un design dublu. O lățime rezonabilă este proiectată pentru a găzdui doar două persoane fără aglomerație. O ventilație este proiectată în partea inferioară pentru o ventilație la timp.


Hot Tags: design de aur sauna 2 persoane, China, producatori, furnizori, fabrica, personalizate, pret, cel mai bun, de vanzare

Anchetă

You Might Also Like