Cameră de saună cu infraroșu pentru designuri de aur

Cameră de saună cu infraroșu pentru designuri de aur

Camera noastră de saună cu infraroșu cu design auriu este special concepută pentru cei care doresc să se bucure de saună oricând și oriunde.
Vorbeste acum

Detalii produs

Introducere:

Știm cu toții că saunele obișnuite au multe beneficii pentru sănătate, dar datorită spațiului limitat, mulți oameni vor alege un club de agrement mare. Camera noastră de saună cu infraroșu cu design auriu este special concepută pentru cei care doresc să se bucure de saună oricând și oriunde. Designul său format dintr-o singură persoană îi permite să ocupe puțin spațiu interior. Dacă casa ta nu este atât de mare, această cameră cu saună este produsul care se potrivește cel mai mult casei tale.

golden designs infrared sauna room manufacturers


Specificații:

Model

I-006

mărimea

1200 * 900 * 2000 MM

Putere

600W

Cedar Wood + Foaie ecologică

1 set

Geam securizat

8 MM

Mâner din oțel inoxidabil (exterior) + Mâner din lemn (interior)

1 set

Sistem de control computerizat

1 set

Sistem FM, USB și Bluetooth

1 set

Lumină plină de culoare

1 set

Panou încălzitor infraroșu îndepărtat

2 buc


Dispune de& avantaje:

1. Această cameră de saună cu infraroșu, proiectată în aur, aplică două bucăți de placă de încălzire cu infraroșu cu cristale de carbon pentru a oferi utilizatorilor energie termică cu infraroșu de mare densitate. După multe teste și verificări, eficiența este de până la 90%. În comparație cu încălzirea cu abur la temperatură ridicată, placa de încălzire cu infraroșu departe se încălzește mai uniform, deci efectul este mai bun.

2. Această saună cu infraroșu îndepărtată este echipată cu un set de sisteme de control computer, care facilitează foarte mult utilizatorii. Temperatura și timpul pot fi prezente pe panoul inteligent.

3. Pentru a obține cel mai bun efect pentru utilizatori, această cameră de saună cu infraroșu cu design auriu este echipată cu sistem FM, USB și Bluetooth. Când utilizatorii se bucură de o saună confortabilă, pot asculta noutăți. În plus, telefonul mobil poate fi conectat la acesta pentru a permite utilizatorilor să se bucure de melodie și saună frumoase în același timp.


Hot Tags: saloane cu infraroșu, design pentru aur, China, producători, furnizori, fabrică, personalizate, preț, cel mai bun, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like