Cameră de saună cu infraroșu îndepărtat

Cameră de saună cu infraroșu îndepărtat

Această cameră de saună cu infraroșu, acasă, are infraroșu, ca principiu de încălzire, atingând efectul unei temperaturi ridicate, dar nu este îndesată.
Vorbeste acum

Detalii produs

Introducere:

Îți place sauna, dar nu îți plac condițiile umplute într-o saună cu aburi? Această cameră de saună cu infraroșu, acasă, are infraroșu, ca principiu de încălzire, atingând efectul unei temperaturi ridicate, dar nu este îndesată. De fapt, acțiunea cu infraroșu la distanță asupra corpului uman este o terapie naturală. Activează funcțiile corporale ale omului pentru a atinge scopul rezistenței la boli și terapiei fizice. Camera noastră de saună este realizată din materiale sănătoase și sigure în fiecare parte a acesteia, astfel încât să o puteți folosi cu siguranță.

home far infrared sauna room manufacturers


Specificații:

Model

I-007

mărimea

1200 * 1200 * 2000 MM

Putere

600W

Cedar Wood + Foaie ecologică

1 set

Geam securizat

8 MM

Mâner din oțel inoxidabil (exterior) + Mâner din lemn (interior)

1 set

Sistem de control computerizat

1 set

Sistem FM, USB și Bluetooth

1 set

Lumină plină de culoare

1 set

Panou încălzitor infraroșu îndepărtat

4 buc


Dispune de& avantaje:

1. Corpul principal al camerei de saună cu infraroșu de acasă este realizat din lemn de cedru de înaltă calitate. Cedar Wood are o rezistență naturală la umiditate, deci dacă este utilizat în sauna tradițională sau cu infraroșu,' a fost întotdeauna un favorit al clienților. Cedar Wood nu se extinde sau nu se contractă așa cum face altul cu modificările de temperatură, ceea ce înseamnă că este puțin probabil să se aplece sau să se deformeze în camera saună cu infraroșu.

2. Spre deosebire de camera de saună tradițională, camera de saună cu infraroșu de la distanță utilizează panou de încălzire cu infraroșu îndelungat pentru a crea un mediu cald. Lungimea de undă a plăcii de încălzire cu infraroșu este de 6-14 microni, ceea ce este în concordanță cu ritmul fiziologic al corpului uman. În plus, consumul său de energie este scăzut, iar temperatura suprafeței este controlată cu exactitate.

3. Întrucât camera saună cu infraroșu nu produce vapori, utilizatorii pot citi cărți și ziare în interiorul acesteia. Audio digital și lumină de citire sunt opționale pentru utilizatori.


· Anunțuri pentru utilizarea camerei de saună cu infraroșu de acasă:

1. Bea multă apă caldă înainte de a folosi sauna cu infraroșu, pentru a obține suficientă umiditate pentru a transpira.

2. Faceți un pic de exercițiu de încălzire înainte de a utiliza sauna cu infraroșu, pentru a rămâne într-o dispoziție fericită.

3. Defecați înainte de a utiliza saună cu infraroșu îndepărtat pentru a expulza excesul de substanțe din organism.


Hot Tags: cameră de saună cu infraroșu acasă, China, producători, furnizori, fabrică, personalizate, preț, cel mai bun, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like