Saună cu infraroșu în aer liber

Saună cu infraroșu în aer liber

Sauna cu infraroșu în aer liber este un echipament care aduce beneficii pentru sănătate oamenilor în modul cel mai convenabil și care economisește timp.
Vorbeste acum

Detalii produs

Introducere:

Viața aglomerată a orașului îngreunează multe persoane să găsească timp liber pentru a se exersa. Sauna cu infraroșu în aer liber este un echipament care aduce beneficii pentru sănătate oamenilor în modul cel mai convenabil și care economisește timp. Folosind raze infraroșii îndepărtate ca sursă de căldură și emisii și cameră saună din lemn ca purtător, este o nouă generație de echipamente de saună uscată. Această cameră cu saună poate fi amplasată în aer liber, de exemplu, în grădina din spate. În acest fel, puteți aprecia peisajul verde în timp ce vă bucurați de impactul temperaturii. Sauna cu infraroșu în aer liber, cu siguranță, vă va aduce surprize neașteptate!

outdoor far infrared sauna manufacturers


Specificații:

Model

I-013

mărimea

1100 * 800 * 2000 MM

Putere

600W

Cedar Wood + Foaie ecologică

1 set

Geam securizat

8 MM

Mâner din oțel inoxidabil (exterior) + Mâner din lemn (interior)

1 set

Sistem de control computerizat

1 set

Sistem FM, USB și Bluetooth

1 set

Lumină plină de culoare

1 set

Panou încălzitor infraroșu îndepărtat

2 buc


Dispune de& avantaje:

1. Consum redus de energie - Această saună cu infraroșu în aer liber are o putere foarte mică de 600W. Înseamnă că consumă 0,6 KWH doar dacă funcționează timp de o oră. Acesta este un produs foarte eficient, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru o factură electrică scumpă.

2. Lemn de cedru selectat eficient - Alegerea lemnului de cedru de nivel superior ca materie primă, efectul și durata de viață a acestei saune cu infraroșu îndelungat sunt îmbunătățite foarte mult. Ca lemn durabil și ferm, lemnul de cedru nu se va îndoi sau nu se va deforma la diferențe mari de temperatură.

3. Sistem FM, USB și Bluetooth - Înainte de a începe o saună, puteți alege o melodie care vă place. Apoi închide ochii și lasă corpul să simtă impactul căldurii și lasă-ți mintea să fie purtată de muzică.


· Măsuri de precauție pentru utilizarea saunei infraroșii în aer liber:

1. Nu folosiți saună cu infraroșu în aer liber, înainte de a mânca sau bea, deoarece în acest moment, sângele corpului' accelerează mișcarea. Avand sauna va creste povara asupra inimii.

2. Folosiți sauna cu infraroșu îndepărtat timp de cel mult 40 de minute de fiecare dată. Pentru diferite persoane, timpul poate fi ajustat în funcție de propriile lor condiții fizice.

3. Nu este recomandat să faceți un duș în termen de 1 oră după folosirea saunei cu infraroșu în aer liber. Și să nu fumezi sau să mănânci imediat alimente reci.

4. Dacă întâmpinați alte simptome, opriți utilizarea saunei cu infraroșu îndepărtat sau reveniți la ea după o odihnă.


Hot Tags: saună cu infraroșu în aer liber, China, producători, furnizori, fabrică, personalizate, preț, cel mai bun, de vânzare

Anchetă

You Might Also Like